Mobile
Close
scroll down

EXPERIENȚA

Încă de la început, când povestea viei noastre se contura timid pe o hârtie, ne-am dorit ca lucrurile pe care le facem să fie complete și să ofere oamenilor o experiență aparte.

Motiv pentru care, acolo, departe de forfota orașelor și destul de aproape de liniștea rurală, la care tindem, să revenim din ce în ce mai des în locul unde podgoria întinsă pe dealurile din imediata apropiere a Salinei Turda te îndeamnă la explorare. 
Ne-am propus să vă oferim un pachet complex de servicii care să vă ajute să petreceți un timp de calitate alături de noi.

IATĂ CE VĂ PROPUNEM:

- să descoperim împreună via ce se întinde pe mai bine de 70 de hectare printr-un tur organizat alături de specialiștii noștri,

- să degustați vinurile podgoriei noastre,

- să faceți un popas culinar, în care să vă delectați cu bucate gătite după rețete autentice transilvănene, la restaurantul nostru,

- să fiți oaspeții noștri peste noapte, într-una din cele 13 camere ale pensiunii noastre,

- să participați sau să organizăm pentru voi degustări speciale de vin, evenimente tematice,

- să organizăm pentru grupuri activități dedicate, ce vor cuprinde vizite ghidate prin vie și prin împrejurimi,

- să vă bucurați de Salina Equines cel mai modern centru de echitatie din Transilvania.

BUCATE ALESE LA RESTAURANTUL DIN VIE

Restaurantul „Sarea-n bucate”, cu o capacitate de de 250 de persoane și cu o terasă frumoasă pe timp de vară, se ivește dintre dealuri și îți va reaminti de ce te-ai îndrăgostit de mâncărurile ardelenești, gătite cu suflet și dragoste pentru mușterii, cu un meniu specific transilvănean.

Vei descoperi file din povestea legată de agricultura bio;

dacă te vei afla prin preajmă la timpul potrivit te vom aștepta cu parfum de must; vei fi fermecat de gustul condimentat al gulașului de vită, pregătit cu suflet, chiar în restaurantul dintre coline.

restaurant sareanbucate

PENSIUNEA SAREA-N BUCATE

clipe tihnite si confort absolut

Pensiunea cu o capacitate de 40 de locuri oferă confortul absolut, în oricare din cele 13 camere ultramoderne, disponibile în regim single, double, matrimonial sau de tip familial.

Fiecare cameră deține baie proprie complet utilată și mobilată iar minibarul oferă posibilitatea de a consuma gustări și băuturi în intimitatea camerei.

Tehnologia de ultimă generație echipează fiecare cameră: internet WI-FI, TV LCD, telefon, control individual al climatizării.

Restaurantul oferă oaspeților un mic dejun consistent și energizant, inclus în oferta de cazare, dar și meniuri tradiționale, în orice moment al zilei.
Parcarea păzită, oferă oaspeților un plus de siguranță

TRASEE ȘI OBIECTIVE TURISTICE DIN ZONĂ

După o noapte petrecută în cadrul pensiunii și un repaus binemeritat, ești din nou gata de drum. Altul, decât cel parcurs în ziua precedentă. Din fericire, zona în care te afli ascunde o mulțime de comori turistice, care îți vor încânta privirea și îți vor îmbogăți cunoștințele pe care deja le ai despre arealul turdean.
Le enumerăm succint, tu vei fi cel care va decide unde te vor purta pașii:

SALINA TURDA

este fără doar și poate una din atracțiile cheie ale zonei, un adevărat muzeu de istorie al mineritului în sare, care se numără într-un top restrâns al celor mai spectaculoase locuri de văzut din lume;

ȘTRANDUL DURGĂU

situat în apropierea Salinei, propune turiștilor o baie relaxantă în apă mineralizată de la Durgău-Valea, activitate potrivită pentru o după-amiază fierbinte de vară;

CHEILE TURZII

Aventuroșilor le recomandăm o drumeție prin Cheile Turzii, ce deschid trecătorilor un peisaj carstic de o rară sălbăticie, stâncile înalte și abrupte constituind un cadru propice practicării sporturilor extreme;

POTAISSA

Nu uităm nici de vechiul oraș roman Potaissa, rămășițele castrului roman Potaissa, a Legiunii a V-a Macedonica situate pe platoul Dealul Cetății, putând fi admirate în bătaia soarelui, în timp de ne lăsăm transpuși într-o altă lume, imaginându-ne soldați cu sulițe și coifuri strălucitoare mărșăluind sacadat printre dealuri;

SĂRĂTURILE OCNA VECHE

Cele 6 lacuri formate prin umplerea cu apă a unor foste mine de sare prăbușite, cunoscute sub denumirea de rezervația naturală "Sărăturile Ocna Veche" se află la nord de municipiul Turda;

GHEȚARUL SCĂRIȘOARA

Cel mai mare ghețar subteran din țara noastră se află la o distanță relativ mică de Turda, mai exact la 127 de kilometri, însă merită să faci o scurtă escapadă pentru a vizita splendida peșteră amenajată, dotată cu un corp de ghizi autorizați.

SC CRAMA LA SALINA SRL
Str. Dealul Viilor 10,
Turda, Judetul Cluj
L-V 09 - 17
Tel : +40 737 068 753
E-mail: contact@cramalasalina.ro

ne găsești aici